En företagsflytt är ett avancerat projekt

Företag i Stockholm byter lokaler relativt ofta och det finns naturliga förklaringar till det. Vissa år går verksamheten bra och andra år går det sämre;  man måste helt enkelt rätta munnen efter magsäcken. Kort sagt – går det sämre så kanske man måste säga upp folk och byta till mindre lokaler och detsamma om man skulle ha en period där allting flyter på och man därigenom får byta till större lokaler och anställa fler människor. Inga konstigheter.

Det som däremot är gemensamt – oavsett anledning till en företagsflytt i Stockholm – är att man uteslutande använder sig av professionell hjälp i form av en flyttfirma och att en företagsflytt i sig är en känslig historia.

Valet av flyttfirma blir väldigt viktigt och lyckligtvis så finns det sådana som specialiserat sig just på att hjälpa olika företag vid deras flyttar. Vad utmärker då en sådan flyttfirma och vad skiljer en sådan åt mot en ”vanlig” flyttfirma i Stockholm? För att förklara detta så kan vi peka på några punkter som ser ut enligt följande:

23 apr 2017

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.