Tips på hur du flyttar effektivt

Vid flyttar – oavsett var i Sverige de äger rum – så räcker det ofta med att ett litet moment går fel för att hela planeringen ska spricka och allting ska förskjutas- och försenas. Ofta använder man sig av för små marginaler och underskattar den tid varje moment i en flytt tar; man räknar för lågt och tror att allting ska lösa sig utan några som helst problem – något som alltså sällan är fallet och det är därför som flyttar generellt sätt innehåller så mycket stress. En liten detalj går fel och därefter är hela tidsramen satt ur spel och i detta kommer då en ilska sprungen ur stress; något som är helt onödigt då det faktiskt går att genomföra en flytt utan att något går snett.

Visst – det kan hända saker som man själv inte kan påverka i form av väder, vind, trafiksituationer; men sådant kan man, som sagt, inte göra något åt. Vi har här samlat några små tips som kan leda till att just din flytt sker på ett så bra sätt som möjligt. Och – detta är värt att addera; en flyttfirma är inte alls så dyr att anlita heller. Du behöver inte göra allting på egen hand.

19 jul 2017

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.