Äntligen dags att flytta

Man kan nästan ta på känslan av äventyr när det är dags för flytt. Ett nytt liv väntar. Frågan är bara hur man ska lösa all logistik mellan flyttbeslut och en färdigmöblerad ny lägenhet.

Kanske känns bara tanken på flytt så betungande att du nästan beslutar dig för att stanna i centrala Karlstad. För i vilken ände ska man börja? Mer komplicerat blir det om man dessutom ska flytta till en annan stad. Frågorna hopar sig. För hur ska man hinna? Och den största frågan av alla; hur ska man kunna vara på två ställen samtidigt om det skiljer mil mellan bostäderna?

Det är då det är dags att ta ett djupt andetag och skriva en lista.

Viktigt med ett bra avslut

När datum är satt och transporten är planerad kan man alltid planera så att man har hinkar, trasor, rengöringsmedel med mera inför städningen. Men varför krångla till det? Det är trots allt inte något man ser fram emot. Ta istället kontakt med företaget som gör reklam för flyttstädning i Karlstad och boka in deras tjänster. På så vis kan du följa med flyttlasset till nya lägenheten och börja packa upp medan städfirman gör sin magi.

De har oftast ett schema som de går efter och på så vis blir allt noggrant gjort. Det innebär i sin tur att man inte behöver oroa sig för att hyresvärden ska klaga på städningen. Bonus är att man själv slipper stå med huvudet inuti en ugn och skrubba eller att göra rent i illaluktande avloppsbrunnar.

31 Mar 2021

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.