Blogg

RSS

Effektivisera ditt lager med smarta hyllställ

26 Apr 2024

Med rätt hyllställ får du ut mer av ditt lager. Lär dig grunden till optimal förvaring och ordning. Om du vill veta mer, fortsätt läsa för mer information.

Ett ordnat lager är hjärtat i många verksamheter, stora som små. Rätt val av hyllställ kan göra underverk för både effektivitet och arbetsmiljö. Det handlar inte enbart om att maximera utrymmet – även säkerhet och tillgänglighet spelar stor roll.

En genomtänkt konstruktion av hyllställ anpassas enkelt efter de varor som ska förvaras, oavsett om det rör sig om tunga maskindelar eller lätta konsumentprodukter. Att investera i kvalitativa och anpassningsbara hyllställ är därför en smart strategi för långsiktig framgång och hållbarhet i verksamheten.

Välj hyllställ med omsorg för en smidigare arbetsdag

Innan du bestämmer dig för ett visst hyllställ bör du noggrant överväga dina behov. Det finns flera faktorer som påverkar vilket system som är mest lämpligt. Bland annat varornas storlek, lagerlokalens dimensioner och det specifika arbetsflödet. Det finns dessutom smarta tillägg och tillbehör som kan effektivisera hanteringen ytterligare, såsom skjutbara enheter eller anpassade pallar.

Att ha ett ergonomiskt och välorganiserat lager leder inte bara till en mer tillfredsställande arbetsmiljö, utan kan också minska risken för skador och felhantering av varor. Med andra ord, välj ditt hyllställ med lika stor omsorg som du väljer dina medarbetare. De kommer att göra dig lika nöjd varje dag.

Flyttfirma Lund - tips inför flytten

15 Mar 2024

Dags att flytta? En flytt innebär en nystart i livet och med detta kommer också en väldigt positiv och äventyrlig känsla. Den känslan kan emellertid snabbt skifta och förvandlas till det motsatta. Få är nämligen medvetna om vilket projekt det är att flytta - och vilken planering som krävs för att lyckas på ett bra sätt.

Här nedan tänkte vi lära dig att flytta som en professionell flyttfirma i Lund och ge dig några snabba tips kring hur du ska lyckas bättre med din kommande flytt.

Tilläggas, innan vi ger våra tips, är även att det inte är något nederlag att direkt ta professionell hjälp med flytten. Tvärtom: väljer du att anlita en flyttfirma i Lund så garanteras du ett rakt igenom professionellt jobb, en smidig flytt - och att de positiva känslorna som omgärdar flytten bibehålls hela vägen från start till mål. Numera kan du även använda Rut-avdraget för flytthjälp och med detta dra av halva kostnaden för arbetet på din deklaration. Det kan det definitivt vara värt.

Vill du emellertid flytta på egen hand - tänk på detta:

Säg upp och flytta abonnemang, försäkringar och medlemskap. Viktigt är att du har en giltig försäkring under själva flyttdagen. Se även till att göra en flyttanmälan och en adressändring. Du måste även kontakta en bensinstation och hyra en flyttbil.

  • Packa. Se alltid till att betala några kronor extra för bra kartonger - i samma storlek. Du kan alltid sälja dem vidare efteråt på exempelvis Blocket. I vissa fall kan man även hyra kartonger av en flyttfirma i Lund. Kolla upp det. Gällande packning så är ett tips att blanda tungt och lätt. Fyll aldrig en kartong till bredden - och se till att du, och de andra, kan lyfta dem. Var noga med att märka alla kartonger också - det underlättar när de ska bäras in.
  • Packa i bilen. Ett enkelt sätt att effektivisera en flytt är att utse en person som packar in allt i bilen. Det minskar också risken för stölder.
  • Bär korrekt. Bli inte en av alla dem som gör sig illa i samband med en flytt. Lyft inte för tungt, lyft med dina ben och din rumpa och gå hellre en gång extra än att lyfta flera kartonger. Se även till att ta pauser mellan varven. Har du en massa tunga och otympliga saker? Då kan det vara bättre att anlita en flyttfirma i Lund än att ge sig på dessa för egen maskin.

Flyttfirma i Stockholm – transport och städning

4 Mar 2024

Det är klokt att anlita ett flyttbolag när det är dags att flytta ifrån en bostad. En flyttfirma i Stockholm hjälper till med både transport och städning.

Den som kunnat köpa en bostadsrätt i vår huvudstad ser förmodligen fram emot själva flytten med glädje. Inte sällan koncentreras tankarna till stor del på hur den nya bostaden ska möbleras och inredas. Men till slut kommer verkligheten ikapp och det blir dags att tänka på realiteter, som hur alla prylar ska flyttas.

En flytt bör planeras relativt noggrant. Att tro att allting löser sig av sig själv är alltför optimistiskt. Porslin och värdesaker måste packas försiktigt så att inget förstörs. För tunga saker behövs starka armar och kanske till och med lyfthjälpmedel. Ett tungt piano lyfter och transporterar man inte utan vidare. Och när den gamla lägenheten är tom återstår uppgiften att städa.

Flyttfirma i Stockholm – tunga föremål

Ellen och Nils har köpt en bostadsrätt i centrala Stockholm. De ska lämna en hyresrätt i en förort och är i full gång med flyttankar. Tack och lov äger de inget piano men de har ett tungt matsalsbord och en uppsjö av böcker. Och givetvis en stor bokhylla som inte går att plocka isär. Erik har utgått ifrån att en god vän ska hjälpa honom att bära och transportera grejerna och transportera dem med hyrbil från en bensinmack.

När Nils ringer till sin vän får han kalla handen. “För det första är jag inte särskilt stark och att bära tunga packlådor duger jag inte till”, säger vännen. “Och har du och Ellen haft råd att köpa en dyr bostadsrätt, har ni säkert pengar till att anlita en flyttfirma i Stockholm”, fortsätter han. “Dessutom ger ju själva arbetet med flytten rätt till rutavdrag". Erik förstår budskapet och kontaktar direkt en flyttfirma i Stockholm för att få en offert.

Att anlita en målare i Stockholm

14 Aug 2023

Ta in hjälp när man ska måla är skönt om man inte har tid och kunskap. Det är då viktigt att ta reda på vad man kan förvänta sig av sin målare i Stockholm.

Många bestämmer sig för att själva måla om hemma för att spara pengar om man har den rätta kunskapen. Det är många som aldrig gjort detta innan, och överrumplas av mängden jobb som behöver göras innan det är dags att till sist ta penseln i handen. Något som många ser som det enda jobbet.

Förarbetet som behöver göras är att spackla hål och ojämnheter i väggarna. Sedan ska detta slipas för att inte få ojämnheter på väggarna som blir synliga i slutresultatet. När allt detta är färdigt är det dags att sätta maskeringstejp längs alla lister och i tak för att inte få färg på fel plats. Allt detta gör en professionell målare, vill man göra det själv?

Ta in målare har många fördelar

Har man själv aldrig målat ett rum så kommer det att ta tid med alla förberedande detaljer, något som en målare gör snabbt och enkelt. En målare gör jobbet snabbt och denne har kunskap om hur mycket färg som går åt och kan ta med det som behövs när det kommer till arbetsmaterial.

Risken att något inte blir som man tänkt sig är stor om det är det första projektet man gör. Det låter enkelt men det är bra att ha i åtanke att det man gör i sitt hem kan vara en fördel eller nackdel om man i framtiden vill sälja. Låter man en auktoriserad målare i Stockholm, till exempel www.malarestockholm.nu, ta hand om allt, så sparar man tid och vet att jobbet blir perfekt utfört.

Välj takläggare i Stockholm med omsorg

1 Jul 2023

Det finns många hantverkare som erbjuder takläggning i Stockholm, och du bör därför jämföra pris och kvalitet noggrant innan du anlitar någon för jobbet.

Att byta tak är ett väldigt stort projekt som också innebär höga kostnader. Om du äger en byggnad i Stockholm eller har driftansvar för en så bör du inte ta lättvindigt på frågan om takbyte. Men du bör inte heller ducka för behovet och tänka att det kan vänta. Risken är nämligen att andra delar av byggnaden tar skada om vatten börjar tränga in.

En fördel med en storstad som Stockholm är att det finns många hantverkare som erbjuder sig att utföra takläggning. Du kan därför ha stor nytta av att jämföra pris och kvalitet noggrant innan du anlitar någon. Prisskillnaderna kan nämligen vara stora mellan olika takläggare i Stockholm, och det lönar sig därmed att göra grundlig research innan du anlitar någon.

Det kan vara billigare att anlita takläggare under lågsäsong

Kostnaden för takläggning varierar ofta beroende på flera faktorer, såsom arbetets omfattning, typ av material och leverantör. Det kan också tillkomma extra kostnader för till exempel att ta bort gammalt tak eller reparera takkonstruktionen.

En annan faktor som påverkar priset är säsongen, där priset kan vara högre under högsäsong än under lågsäsong. Om du misstänker att det kommer att bli ett kostsamt projekt att byta tak så kan du därför överväga att få det gjort under lågsäsong. Det är bara att fråga takläggaren hur det skulle påverka priset.

Mäklare i Sollentuna hjälper er sälja villan när parterapin inte hjälpte

13 Jun 2023

Hos en mäklare i Sollentuna får ni hjälp att sälja ert hus i samband med bodelningen. Självklart vill ni ha ut ett så bra pris som möjligt för er villa.

Misslyckades er parterapeut med att mäkla fred er emellan? Då är det dags att ringa en helt annan typ av mäklare. Nämligen en fastighetsmäklare. När skilsmässan är ett faktum är det dags för bodelning. Om ingen av er har möjlighet eller vill bo kvar i villan kommer ni behöva sälja den.

Självklart vill ni då få ut så mycket pengar som möjligt för huset. Denna enda bostad ska ju nu generera två bostäder, där det dessutom behövs plats för eventuella gemensamma barn. Kanske har ni en önskan om att bo kvar i Sollentuna båda två? Då är det verkligen läge att vara noggrann med valet av mäklare.

Mäklare ger tips och råd om försäljning till lämplig målgrupp

När man ska sälja hus i Sollentuna rekommenderas det generellt att välja en mäklare med god kännedom om området. Det är inte samma sak att sälja en lägenhet i innerstan som att sälja en villa i förorten. Och även om Sollentuna är en stor kommun i egen rätt, ser de flesta på kommunen just som en förort till Stockholm.

Efter att ni visat upp er bostad för er mäklare kommer han eller hon kunna hjälpa er att lägga upp en bra försäljningsstrategi. Till detta hör exempelvis att identifiera er primära målgrupp. Kanske är det en liten familj med sitt andra barn på väg, precis som ni hade när ni en gång flyttade in?

Snabb och lätt flytt med flyttfirma på Södermalm

16 May 2023

Att genomföra en flytt kan vara en krävande och tidsödande process. För dig som har mer att göra än att packa och bära tunga möbler finns det dock utmärkta alternativ att överväga. Genom att kontakta en pålitlig flyttfirma på Södermalm kan du få en smidig och effektiv flyttupplevelse. Här kan du läsa mer om fördelarna med att anlita professionell hjälp för din kommande flytt.

Effektiv planering och organisering

En av de största fördelarna med att anlita en flyttfirma är att du får tillgång till deras expertis inom planering och organisering. Istället för att behöva lägga ned timmar på att strukturera och planera flytten själv kan du överlåta dessa uppgifter till professionella. Flyttfirman har erfarenhet av att hantera olika typer av flyttar och kan säkerställa att allting går smidigt och enligt plan.

Fysisk arbetsbelastning och riskfaktorer

Att bära tunga möbler och flyttkartonger kan vara en påfrestande uppgift, särskilt om du saknar den fysiska styrkan eller har hälsobegränsningar. Genom att anlita en flyttfirma behöver du inte oroa dig för denna fysiska arbetsbelastning. De professionella flyttarna har den nödvändiga styrkan, tekniken och utrustningen för att hantera tunga föremål på ett säkert och effektivt sätt. Du undviker även risken för ryggskador och andra skador relaterade till tungt lyftande.

Tidsbesparing och effektivitet

En flytt kan vara en tidskrävande process, särskilt om du försöker hantera allting själv. Genom att anlita en flyttfirma kan du spara värdefull tid och energi. De professionella flyttarna har kunskap och rutin för att effektivt packa och transportera dina ägodelar. De vet hur man optimerar flyttprocessen och kan säkerställa att allt blir klart inom avtalad tid. Det ger dig möjlighet att fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt och minska stressnivåerna.

Enkelt att anlita en flyttfirma på Södermalm

Att anlita en flyttfirma på Södermalm är enkelt och smidigt. Du kan börja med att ringa dem och begära en offert. Det är viktigt att ge dem korrekt information om din nuvarande bostad och den nya adressen. De behöver också veta om du har särskilda behov eller tunga föremål som behöver flyttas.

Tunga lyft - ta professionell hjälp

2 May 2023

Alla som någon gång har flyttat vet också att det handlar om ett projekt som till en början kan se enkelt ut - men som i slutändan visar sig vara påfrestande både rent fysiskt och mentalt. Att flytta innebär att man ska planera och organisera allt från flyttbil vidare till bärhjälp och dessutom ska man också hinna med att flytta abonnemang, säga upp avtal och se över exempelvis försäkringar.

Det handlar om stress och då man normalt genomför en flytt under en helgdag så spär detta ytterligare på stressen - något som leder till frustration och irritation. Många gör sig tyvärr också illa i samband med flyttar. Dels så handlar det om tunga lyft sett till att man packar sina kartonger för tunga och detta - i kombination med att man lyfter på fel sätt - skadar ryggen.

Att man dessutom lyfter flera gånger och går med kartonger upp- och ner för trappor är en annan detalj som kan föra med sig kroppsliga skador i form av exempelvis ryggskott.

Tunga lyft kan innebära livsfara

Vissa ger sig även på tunga lyft som kan vara direkt livsfarliga. Att exempelvis bära ett piano, ett kassaskåp eller någonting annat tungt och otympligt nedför en trapp kan medföra enorma skador. Där handlar det om en både omotiverad och direkt dum risk att ta. Inte nog med att man riskerar att skada sig själv - och de andra som bär - så riskerar man även att se föremålet gå sönder.

Rätt planering och riskanalys ger säkerhet

Det finns all anledning att se över alternativen för professionell hjälp med tunga lyft av just den kalibern. Idag finns det - i synnerhet i våra större städer - flyttföretag som specialiserat sig på just tunga lyft och som genomför dessa med hjälp av olika hjälpmedel.

Det senare kan innebära att man använder en lift och får ner exempelvis ett piano från en våning högre upp via huskroppen snarare än genom att bära det nedför trapporna.

Tunga lyft måste alltid planeras och baseras på en noggrann riskanalys. Som privatperson saknar man ofta både kunskapen och utrustningen för att genomföra sådana lyft och därför är det alltid bäst att ta hjälp - sett ur alla tänkbara perspektiv.

Flyttfirma Östermalm - vanliga frågor om flytten

29 Apr 2023

Dags att flytta? Svensken flyttar i genomsnitt tio gånger under en livstid och det gör att flytt som företeelse är något som berör oss alla. Någon gång kommer vi, helt enkelt, att bryta upp från en bostad för att slå ner bopålarna någon annanstans.

I den här texten ska vi gå igenom lite kring flyttar, om vad man ska tänka på, varför en flyttfirma på Östermalm kan vara fördelaktigt samt vad man ska undvika. Vi gör detta genom att svara på några vanliga frågor:

Bör jag anlita en flyttfirma på Östermalm?

Det finns definitivt starka argument till varför en flyttfirma är ett bra val. Dels så säkerställer du att ditt bohag kommer från punkt A till punkt B på ett säkert sätt, dels så är det prisvärt - numera kan du använda Rut! - och dels så handlar det också om att du slipper engagera släkt och vänner på samma sätt som om du flyttar på egen hand. En flyttfirma på Östermalm kan hjälpa dig även med exempelvis packning och det innebär en smidig och enkel lösning, rakt igenom.

Vad ska jag tänka på vid en flytt?

Det viktigaste är att du planerar och är ute i god tid. Säg upp och flytta alla abonnemang, packa sakerna, boka en flyttbil, ha vänner redo, skruva isär alla tunga och otympliga möbler. Ju mer du planerar och desto mer jobb du lägger ner innan flyttdagen, desto enklare blir det.

Vad får jag inte missa?

Flyttstädningen ska du absolut inte glömma då det kan leda till att du tvingas betala pengar. Att anlita en städfirma för detta är även det - liksom vid att anlita en flyttfirma på Östermalm - en garant för ett kvalitativt jobb. Även där kan du använda Rut.

Jag ska flytta ett piano - finns det hjälp för detta?

En pianoflytt - och andra tunga lyft - kräver ofta professionell hjälp. Se över om det finns en flyttfirma på Östermalm som har den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att lyfta tungt - och på ett säkert sätt.

Hitta rätt flyttfirma på https://www.ostermalms.se.

Flyttfirma Stockholm - skräddarsy din flytt

12 Apr 2023

En fördel med att bo i Stockholm handlar om utbudet. Det finns fler företag - oavsett bransch - och detta gör att du som kund kan dra nytta av lägre priser som en följd av konkurrensen. Ska du exempelvis flytta så kan du välja en flyttfirma i Stockholm till ett rimligt pris - utan att du behöver göra avkall på det viktigaste: kvalitet.

Utöver detta så kan du även dra nytta av att flyttföretag tvingas hålla sig mer ajour med kundernas önskemål och möta deras behov. Det räcker inte längre med att som flyttfirma i Stockholm komma med en flyttbil på avtalad tid och sätta igång med att bära och transportera det bohag som ska flyttas.

Ta hjälp från start till mål

Numera så kan en flyttfirma även exempelvis erbjuda sig att ta hand om allt från packning vidare till flyttstädning och därigenom också leverera en komplett tjänst - från start till mål - till sina kunder.

Ska du flytta så råder det, baserat på allt detta, ingen tvekan om att du ska unna dig den hjälp som en flyttfirma i Stockholm kan erbjuda dig. Idag kan du dessutom använda dig av Rut-avdraget och göra ett redan lågt pris ännu lite bättre. Med Rut kan du dra av halva kostnaden för arbetet.

Magasinering - ett bra val

Som ett sista exempel på den flexibilitet många flyttföretag i Stockholm visar kan vi nämna tjänsten magasinering. Ska du exempelvis flytta till en mindre bostad - eller ihop med en annan person och skapa ett gemensamt bohag av två olika sådana - så kommer du att få en massa saker och möbler som inte får plats.

Där blir magasinering en perfekt lösning. Du kan hyra ett utrymme - uppvärmt, övervakad och säkert på alla tänkbara sätt - och ha dina saker där så länge du behöver. En perfekt lösning som låter dig både äta och spara kakan till senare.

Så får ni guldkant på pensionen via mäklare i Upplands Väsby

26 Mar 2023

Att sälja ett stort hus och köpa mindre bostad genom en mäklare i Upplands Väsby kan göra att ni får loss extrapengar som blir en guldkant på pensionen.

För några år sedan var ni en stor familj, men nu har barnen flyttat ut och villan ekar tom. Det kan i alla fall kännas som att den gör det, när hushållet plötsligt består av endast två personer. Ni skulle absolut kunna bo kvar. Men att downsiza har också sina fördelar.

Till exempel är en mindre bostad ofta billigare än en stor. Det gör att ni lätt skulle kunna skaka fram lite levnadsglada extrapengar, genom att sälja er stora bostad och köpa en mindre. Skillnaden i pris kan ge er en välförtjänt guldkant på pensionen.

Mäklare vet allt om prisutvecklingen i Upplands Väsby

Kontakta gärna en mäklare i Upplands Väsby för att värdera er nuvarande villa, och jämföra prisläget med mindre bostäder i området. Om det var många år sedan ni köpte huset har det sannolikt stigit en del i värde. Kanske har ni till och med gjort en hejdundrandes bra affär? Många som köpte villa i en förort till Stockholm på 80- och 90-talen gjorde ju det, med facit i hand.

Bostadsmarknaden i Stockholmsområdet har verkligen haft en otrolig utveckling vad gäller pris och värde under de senaste decennierna. Många områden har gått från att vara riktigt billiga områden till mycket dyra. Särskilt i en kommun som Upplands Väsby. Detta och mycket mer kan er mäklare berätta mer om. Vad ni gör med all eventuell vinst från försäljningen, det är helt upp till er.

Anlita proffs för tunghantering

23 Mar 2023

Ska ert företag flytta en tung maskin? Har ni investerat i maskiner som kommer att ta er verkstad eller industri till en ny nivå? Det man bör tänka på gällande detta är att ta professionell hjälp av ett företag specialiserat på tunghantering i samband med att all logistik ska genomföras.

Tunga lyft och tunga transporter innebär stora risker för skador på både person och egendom. Kunskap, erfarenhet och utbildning är nycklarna för säker tunghantering och det är något som ni aktivt måste kolla efter i samband med en sådan typ av flytt.

Hitta rätt företag för tunga lyft

Tunghantering ställer extrema krav på säkerhet. Det är viktigt att det företag man anlitar dels använder sig av rätt maskiner och rätt utrustning för det som ska lyftas och förflyttas. Minsta fel kan innebära en katastrof - och tyvärr så sker det också olyckor i samband med tunghantering och tunga lyft.

Detta kan även drabba dig som beställare. Den maskin ni investerat i går sönder och plötsligt möts ni av ett tapp i produktionen som innebär minskad, snarare än ökad, lönsamhet. Hur ska man då tänka gällande tunghantering? Vi tittar närmare på några nycklar att titta aktivt efter då du söker ett företag för detta:

  • Utbildning. Att företaget genomfört en utbildning inom tunghantering är viktigt och ett exempel på en sådan handlar om Safe Construction. Den utbildningen ger kunskap om risker och hur dessa undviks och den ger också en inblick i hur exempelvis attityder kan skapa problem.
  • Erfarenhet. Hur länge har man arbetat med tunghantering är avgörande för hur pass effektivt - och säkert - man arbetar. Ett erfaret företag är medvetna om vilka risker som finns och arbetar utifrån en god planering och en riskanalys. Man vet vad som ska göras, alla vet vem som ska göra vad och man arbetar metodiskt och lugnt för att klara av uppgiften man anlitats för.
  • Maskiner. Vilken fordonsflotta har man? Tunga lyft och tunghantering kräver ofta exempelvis kranbilar och mobilkranar. Det är ett måste att företag har sådana - och att man, givetvis, har vana av arbete med denna typ av utrustning.

Ta hjälp att hitta rätt flyttbolag hos flytteliten.nu.

Smidigare flytt när du anlitar en flyttfirma i Stockholm

7 Feb 2023

När det är dags för en bohagsflytt eller en företagsflytt kan du anlita en flyttfirma i Stockholm. Hela processen från start till mål går då snabbt och smidigt.

Runt om i landet körs det flyttlass dagligen då det är många som är på väg till en ny bostad med möbler och flyttkartonger. Nu kanske det är dags för dig att flytta till en ny lägenhet eller villa. En flytt är ingenting som man gör på en lunchrast. Hela flytten tar många gånger längre tid än man räknat med.

Dina saker ska packas ordentligt i kartonger. Hela bohaget ska bäras ut till ett lämpligt fordon. Allt ska transporteras av en chaufför till ditt nya hem. Sedan ska flyttlasset bäras in i den nya bostaden. Flyttkartongerna behöver sedan packas upp och allt ställas eller läggas på rätt plats. Slutligen har du en omfattande flyttstädning att genomföra.

Överlåt det du vill till en flyttfirma

Bara tanken på allt som måste göras då du ska flytta från en bostad till en annan kan göra dig stressad. Ta ett djupt andetag och kontakta en flyttfirma i Stockholm så kan du känna dig helt lugn. Du kan få hjälp med delar av flytten eller med alltihop från start till mål.

Professionell personal kan sköta nedpackning, transport, uppackning samt den slutliga flyttstädningen. All personal är utbildad och har god erfarenhet av att flytta och bära tunga möbler som sängar, soffor, bokhyllor samt flyglar och pianon. En flyttfirma i Stockholm erbjuder också företagsflytt och magasinering.

Mäklare i Sundsvall hjälper dig att hitta drömbostaden

2 Nov 2022

Med hjälp av en mäklare i Sundsvall hittar du din drömbostad och gör försäljningen av din gamla bostad lätt och smidig. För en trygg och säker bostadsaffär.

Plötsligt dyker drömbostaden upp på hemsidan. Efter otaliga timmars scrollande och letande är den plötsligt där. Du går på visningen och blir omedelbart förälskad. Golven, takhöjden och ljusinsläppet. Allt är perfekt. Men hur blir den din och vad gör du med din gamla bostad? Det är dags att kontakt en mäklare i Sundsvall.

En mäklare kan hjälpa dig att både köpa och sälja din bostad. De har även specialkunskap om din stad och de olika områdena och bostäderna där. Om du inte är en av de som plötsligt ramlar över din drömbostad kan mäklaren hjälpa dig att hitta den.

Mäklare är kunniga

En mäklare i Sundsvall har bra koll på marknaden och vet vilka bostäder som passar dig och vilka områden som är populära. Att köpa och sälja bostad är ett stort beslut och en stor affär, vilket kan kännas lite nervöst. Då är det skönt med en utbildad och erfaren mäklare vid din sida, som kan guida dig igenom processen.

Att hitta rätt köpare till din bostad kan vara svårt eftersom det kommer ut mycket nytt på marknaden. Det gäller att synas och stå ut i mängden. Sådant hjälper mäklaren dig med, exempelvis genom styling och fotografering. När du hittat rätt köpare kan du fokusera på din nya bostad. Fönstershoppa inredning, drömma om ljumma sommarkvällar på balkongen och mysiga höstkvällar i ditt nya vardagsrum.

Behöver du hjälp med hemstädning i Sollentuna?

13 Sep 2022

Städningen tar mer tid än vad man egentligen vill lägga på den. Gör roligare saker och lämna iväg din hemstädning i Sollentuna, spara på din tid och energi.

Att livet skulle få sig en ordentlig ändring, det visste redan Milla om. Från att de varit två personer hade hon nu blivit ensam med små barn. Livet som redan var hektiskt innan, skulle nu bli ett mysterium att lösa. Att ge barnen en trygg och stabil uppväxt var det viktigaste av allt, därmed också att ha glada föräldrar trots att det var på olika håll.

Men den stora omställningen var svår att anpassa sig till. Hur skulle man nu hinna med en dag, som tidigare två har gjort tillsammans? Som tur var hade Milla sina föräldrar Ulla och Gustav som bodde i närheten. De ställde gärna upp och passade sina barnbarn och hjälpte till med städningen som hamnade efter.

Få mer tid över med hemstädningen fixad

Hjälpen Milla fick från sina föräldrar var guld värd. Men hon tyckte samtidigt att de inte skulle behöva komma och städa hos henne, vilket hon även sa till dem. En dag när hon kom hem från jobbet var det strålande rent. Då hade familjen gått ihop och anlitat hemstäd i Sollentuna.

Nu skulle Milla kunna lägga all sin lediga tid på barnen och det hon ville göra. En gång i veckan kom hemstädningen och tog hand om all städning som behövdes. Äntligen fick Milla lite ro och kunde slappna av mer.

← Äldre inlägg

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.