Mäklare i Sollentuna hjälper er sälja villan när parterapin inte hjälpte

Hos en mäklare i Sollentuna får ni hjälp att sälja ert hus i samband med bodelningen. Självklart vill ni ha ut ett så bra pris som möjligt för er villa.

Misslyckades er parterapeut med att mäkla fred er emellan? Då är det dags att ringa en helt annan typ av mäklare. Nämligen en fastighetsmäklare. När skilsmässan är ett faktum är det dags för bodelning. Om ingen av er har möjlighet eller vill bo kvar i villan kommer ni behöva sälja den.

Självklart vill ni då få ut så mycket pengar som möjligt för huset. Denna enda bostad ska ju nu generera två bostäder, där det dessutom behövs plats för eventuella gemensamma barn. Kanske har ni en önskan om att bo kvar i Sollentuna båda två? Då är det verkligen läge att vara noggrann med valet av mäklare.

Mäklare ger tips och råd om försäljning till lämplig målgrupp

När man ska sälja hus i Sollentuna rekommenderas det generellt att välja en mäklare med god kännedom om området. Det är inte samma sak att sälja en lägenhet i innerstan som att sälja en villa i förorten. Och även om Sollentuna är en stor kommun i egen rätt, ser de flesta på kommunen just som en förort till Stockholm.

Efter att ni visat upp er bostad för er mäklare kommer han eller hon kunna hjälpa er att lägga upp en bra försäljningsstrategi. Till detta hör exempelvis att identifiera er primära målgrupp. Kanske är det en liten familj med sitt andra barn på väg, precis som ni hade när ni en gång flyttade in?

13 Jun 2023

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.