Att vara flyttfirma på Östermalm kräver elegans

Att vara flyttfirma på Östermalm är inte helt enkelt. Trapporna är ofta trånga, hissen är av äldre modell, gatorna är också trånga och det är svårt att få parkering - man behöver vara proffs.

Om man inte gjort det på ett par år har man kanske glömt hur det är. Inte förrän man börjar fundera över att packa inser man vilket jättejobb det är. Hur mycket saker man samlat på sig. Sedan är det allt man stoppat ner i förrådet också.

Väljer man att spara pengarna, inte anlita en flyttfirma utan göra hela flytten själv så kommer den att gå i tre faser. Det börjar med packning, sedan bära, bära, bära. Så kommer köra, bära, bära, bära och som avslutning kommer packa upp. Då är flyttstädningen kvar förstås.

En flyttfirma bär inte bara grejer, de löser problem också

Vill man spara lite på sig själv anlitar man en flyttfirma på Östermalm. Då kan man välja om man vill slippa allt eller bara en del av jobbet. Flyttfirman erbjuder dig att gå till jobbet från din gamla lägenhet och komma hem till ditt nya hem där allt redan står på plats.

Flytten behöver inte bli så jobbig och vända upp och ned på tillvaron om man anlitar bra hjälp. De som jobbar med flytt har all utrustning som behövs. De har lådor, tejp, filtar och bärsele med sig. Grejerna blir omsorgsfullt packade och hanterade på ett varsamt sätt så att inget blir skadat. Då har man verkligen sparat.

20 Sep 2021

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.