Byt ut flyttpizzan mot catering

Är det dags för flytt igen? Efter några flyttar i Stockholm börjar man kunna rutinerna: se till att börja packa i god tid, skaffa dubbelt så många flyttkartonger som du tror kommer att behövas, packa inte för många böcker i en kartong, glöm inte vinden, och så vidare. Säkert har dina vänner återhämtat sig från din förra flytt och känner sig redo att hugga i igen, men glöm inte att be många om hjälp, annars blir det du och bästa kompisen som ensamma får släpa några ton bohag upp och nerför trapporna i gamla och nya huset. Ja, allt rullar på i samma gamla vanliga hjulspår och när jobbet är klart bjuds det på folköl och pizza – eller?

Slå på stort

Varför inte passa på att göra en smärre revolution mot de gamla flyttrutinerna? Varför inte göra firandet av din senaste flytt till ett riktigt firande? Att byta bostad är kul, även om det innebär stress, jobb, ömma ryggar och flyttstädning. Låt det avspeglas i vad du bjuder dina vänner på när de har hjälpt dig med din flytt. Bjud dem på Champagne och beställ mat från en cateringfirma i Stockholm. Med catering kan du och dina vänner lugnt slå er ner i den nya lyan och vänta på vällagad, varm mat. Slå er n er på balkongen och njut av utsikten. Snacka om era framtidsdrömmar och var ni tror att ni kommer att flytta härnäst. Kanske har du redan landat i ditt drömboende?

Catering är den ultimata flyttmaten

Catering i Stockholm är snabbt och smidigt. Är ni ett mindre sällskap går det ofta bra att beställa redan samma dag. Ofta finns ett urval av bufféer och färdiga menyer att välja mellan, samt efterrätter, tårtor och kaffe. En buffé är perfekt flyttmat. Har du inte hunnit packa upp tallrikar och bestick kan cateringfirman tillhandahålla det, eller så kör ni papperstallrikar. Med catering ökar möjligheterna till variation, men också att få anpassad mat för till exempel vegetarianer och personer med allergier. Många cateringfirmor i Stockholm är vana att komponera sina bufféer så att alla ska kunna hitta sina favoriter oavsett smak.

Cateringfirmor finns lokalt i alla stadsdelar i Stockholm, men om det är någon speciell typ av mat ni är ute efter har de flesta även leverans över hela stan. På firmornas hemsidor kan man enkelt välja och vraka bland menyerna och med några klick gör man sin beställning. Det är precis lika enkelt som att beställa hem pizza, men hundra gånger lyxigare.

Värdigare med catering

Visst är det romantiskt att sitta på vardagsrumsgolvet och äta pizza i kartong, men ju äldre man blir, desto mer trött känns det. När man kommer upp i åren måste man börja leva lite mer ståndsmässigt och få in lite glamour i vardagen. Låt flytten utvecklas till en riktigt fest med catering, dans och kanske utgång senare på kvällen. Flyttkartongerna packar inte upp sig själva, men de kan gott vänta några dagar. När flytten är klar är det inte bråttom, så passa på att njuta av stunden med caterad mat i glada vänners lag.

Läs mer om catering på https://cicada.se/

26 Feb 2020

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.