Flyttfirma Stockholm - skräddarsy din flytt

En fördel med att bo i Stockholm handlar om utbudet. Det finns fler företag - oavsett bransch - och detta gör att du som kund kan dra nytta av lägre priser som en följd av konkurrensen. Ska du exempelvis flytta så kan du välja en flyttfirma i Stockholm till ett rimligt pris - utan att du behöver göra avkall på det viktigaste: kvalitet.

Utöver detta så kan du även dra nytta av att flyttföretag tvingas hålla sig mer ajour med kundernas önskemål och möta deras behov. Det räcker inte längre med att som flyttfirma i Stockholm komma med en flyttbil på avtalad tid och sätta igång med att bära och transportera det bohag som ska flyttas.

Ta hjälp från start till mål

Numera så kan en flyttfirma även exempelvis erbjuda sig att ta hand om allt från packning vidare till flyttstädning och därigenom också leverera en komplett tjänst - från start till mål - till sina kunder.

Ska du flytta så råder det, baserat på allt detta, ingen tvekan om att du ska unna dig den hjälp som en flyttfirma i Stockholm kan erbjuda dig. Idag kan du dessutom använda dig av Rut-avdraget och göra ett redan lågt pris ännu lite bättre. Med Rut kan du dra av halva kostnaden för arbetet.

Magasinering - ett bra val

Som ett sista exempel på den flexibilitet många flyttföretag i Stockholm visar kan vi nämna tjänsten magasinering. Ska du exempelvis flytta till en mindre bostad - eller ihop med en annan person och skapa ett gemensamt bohag av två olika sådana - så kommer du att få en massa saker och möbler som inte får plats.

Där blir magasinering en perfekt lösning. Du kan hyra ett utrymme - uppvärmt, övervakad och säkert på alla tänkbara sätt - och ha dina saker där så länge du behöver. En perfekt lösning som låter dig både äta och spara kakan till senare.

12 Apr 2023

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.