Magasinera eller inte vid en flytt

Vet du inte om du kommer att flytta permanent eller om du bara bor i det nya för en kortare tid? Har du möbler som inte får plats i din nya bostad? Vill du ha hjälp med flytt eller magasinering?

När du väl har tagit beslutet att du måste eller vill flytta är det en hel del att tänka på. Vem ska packa ihop alla prylarna? Vill du göra det själv eller vill du ta till professionell hjälp av en flyttfirma? Har du någon aning om vad det kostar? Är ditt nya boende permanent eller tillfälligt? Ja, det är nog så att frågorna kommer att hopa sig på ett eller annat sätt. Men vad är egentligen det viktigaste att tänka på? Har du funderat på vilka prylar du har som det faktiskt är nödvändigt att släpa vidare på?

Affektionsvärde eller bra att ha-prylar

Varje sak du tittar på har olika värden för dig. En del är minnen som skänker glädje även om det är en billig sak. Andra saker är bara i vägen och släpas omkring i flytt efter flytt trots att det blir en dyr historia att göra det. Inte vidare bra även om prylen är värdefull. När du ska flytta kan det vara bra att ta tillfället i akt och rensa ut bland alla prylarna. Vem vet, det kanske blir så att du kan sälja dem till någon annan och vips har du fått ett lättare bagage samtidigt som någon annan blivit glad att hitta sin perfekta pryl. Läs mer om flytt på denna hemsida: flyttfirmasödermalm.com/

10 Jun 2021

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.