När du behöver flyttstädning i Jönköping

Ska du flytta inom eller från Jönköping? Då kan det hända att du behöver boka in en bra flyttstädning i Jönköping när du ska städa ur den gamla bostaden som du flyttar från. Här get vi tips på hur du kan hitta en bra flyttstädning.

Känner man inte till någon städfirma kan man fråga vänner och bekanta, släktingar och grannar om de känner till någon städfirma som man kan använda. Det är alltid bra att gå på någon annans referenser när man ska anlita någon. Har de blivit nöjda är ju chansen stor att även du blir det. Annars kan man ju alltid googla "flyttstädning Jönköping" så att man får några förslag på sådana av Googles sökmotor. Det är ju alltid en sådan som ger alla förslag när man letar efter något på en hemsida som Google har. När man väl har fått några sådana förslag, kan man sedan enkelt och behändigt ta kontakt och fråga några av dem om offert.

Dessa bör du kontrollera innan

  • Offert – det är bra att få en offert så att man vet på ett ungefär hur mycket det kan komma att kosta. Att inte ha en aning är inte bra. Man vill ju inte få en chock när det sedan är dags att betala sin räkning. Många tar betalt per kvadratmeter. Har man många sådana, kan man ju förslagsvis, städa ur en del själv, som kanske garage och förråd, som det inte är så höga krav på, om man vill få ner priset, vill säga. 
  • Referens – när man frågar om offert kan man lika bra fråga efter referenser. Dem kan man kontrollera så att man vet om de är bra eller inte. Det är ju viktigt att städarna är noggranna när de städar. Annars kanske inte flyttstädningen blir godkänd.
  • Städgaranti – erbjuder städfirman en städgaranti, är det bra. Då tar städirman eget ansvar för att de städar på ett bra sätt och att flyttstädningen är tillräckligt bra för att bli godkänd. Som kund blir det också lättare då att anlita dem, för då vet man att de städar tills allt blir godkänt.
  • Sekretess – man vill ju inte att någon som är hemma hos en (som man inte känner) ska sprida ens uppgifter vidare. Det som man visar och som städarna ser hos en, vill man de ska hålla tyst om.
  • Miljövänlighet – det är ju viktigt att de använder miljövänliga rengöringsmedel och att de inte släpper ut en massa gifter i avloppet.

 

19 Sep 2019

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.