Packa och flytta så smidigt som möjligt

Du vet väl om att du inte behöver stå där själv med allt jobb när du ska flytta? Om du kontaktar en seriös flyttfirma får du hjälp med så mycket du vill. Låt flyttlasset gå iväg på enklaste sätt.

Lägenheter i Stockholm är svåra att få tag i och det är många som bor inneboende tills de har fått chans till kontrakt. Flyttar du mycket så kanske släkten är trött på att köra dina prylar ännu en gång. Ta hjälp av en bra flyttfirma i Stockholm.

Packa praktiskt i lådorna

Det du först gör är att skaffa flyttkartonger. Många frågar i kvartersbutiken, men har man flyttat mycket så har man kanske sparat några kartonger sedan sist. Sedan gäller det att packa på ett praktiskt sätt. En vanlig metod är att ha alla prylar till samma rum i en låda som man märker upp. Kök, badrum och sovrum är sådana enkla markeringar som gör att man lätt får in alla saker i rätt rum från början när man flyttar in. Men om du inte vill packa själv så får du all hjälp av en flyttfirma, och de kan till och med ha med sig kartongerna.

Flyttfirma i Stockholm har stor vana

De rutinerade medarbetarna på en flyttfirma har burit på det mesta, så att flytta en tung byrå eller till och med ett piano kan de också göra för dig. De har den rätta lyfttekniken och hjälpmedel som till exempel lämpliga selar för jobbet. Du ska alltså inte riskera att få ryggskott eller att någon kompis överanstränger sig när det finns proffs som enkelt och rutinerat sköter din flytt. De som jobbar på en flyttfirma har så mycket rutin att de gör jobbet både snabbt och effektivt. Du behöver inte be folk att ställa upp på sin fritid eller offra semesterdagar på att hjälpa till.

Kanske vill du bara ha en möbel flyttad när du anlitar en flyttfirma, men det kan också handla om ett stort bohag. Kanske skulle du behöva magasinera några av dina möbler så länge. Det kan vara att du tillfälligt ska flytta till en mindre bostad, och då är det onödigt att göra sig av med möbler som man egentligen vill behålla. Flyttfirman kan ofta köra dina tillhörigheter till ett speciellt förråd som är både uppvärmt, låst och försäkrat. Där kan dina möbler förvaras tills du vill ha dem igen och har plats för dem.

20 Aug 2020

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.