Smidigare flytt när du anlitar en flyttfirma i Stockholm

När det är dags för en bohagsflytt eller en företagsflytt kan du anlita en flyttfirma i Stockholm. Hela processen från start till mål går då snabbt och smidigt.

Runt om i landet körs det flyttlass dagligen då det är många som är på väg till en ny bostad med möbler och flyttkartonger. Nu kanske det är dags för dig att flytta till en ny lägenhet eller villa. En flytt är ingenting som man gör på en lunchrast. Hela flytten tar många gånger längre tid än man räknat med.

Dina saker ska packas ordentligt i kartonger. Hela bohaget ska bäras ut till ett lämpligt fordon. Allt ska transporteras av en chaufför till ditt nya hem. Sedan ska flyttlasset bäras in i den nya bostaden. Flyttkartongerna behöver sedan packas upp och allt ställas eller läggas på rätt plats. Slutligen har du en omfattande flyttstädning att genomföra.

Överlåt det du vill till en flyttfirma

Bara tanken på allt som måste göras då du ska flytta från en bostad till en annan kan göra dig stressad. Ta ett djupt andetag och kontakta en flyttfirma i Stockholm så kan du känna dig helt lugn. Du kan få hjälp med delar av flytten eller med alltihop från start till mål.

Professionell personal kan sköta nedpackning, transport, uppackning samt den slutliga flyttstädningen. All personal är utbildad och har god erfarenhet av att flytta och bära tunga möbler som sängar, soffor, bokhyllor samt flyglar och pianon. En flyttfirma i Stockholm erbjuder också företagsflytt och magasinering.

7 Feb 2023

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.