Var är potatisskalaren?

Vad jobbigt det är att stå och leta efter en potatisskalare i den stora flyttröran. Man hittar inte sina grejer och de saker man till sist lyckas hitta är möjligtvis skavda eller trasiga.

Oredan av kartonger och ägodelar överallt och huller om buller kommer inte att försvinna så snabbt. “När kommer jag att bli färdig med det här?” kan man fråga sig. Den enkla lyckan att kunna ta sig en kopp kaffe i ett rent och städat hem kan kännas som en ouppnåelig lyx. Känner du igen dig i den här situationen? Det är ett tydligt tecken på att du är i behov av både flytthjälp och flyttips.

Snabbare och enklare flytt

Det finns några enkla lösningar när man organiserar en flytt. De hjälper dig att minska flyttstöket mer än 50% och komma i ordning snabbare. För att undvika skador av såväl ägodelar som ryggar är det bäst att anlita en flyttfirma. Erfarna flyttgubbar tar hand om flyttlasset. Du behöver bara ta hand om packningen och städningen. Tycker du att det låter intressant så kolla upp Lindome Flyttningsbyrå och fråga om offert.

Hur gör du då för att packa säkert? Det finns många flyttguider men i princip alla säger så här: Packa inte för tungt. Märk kartonger, resväskor och kassar så man vet vilka rum de ska till. Beskriv innehållet för att kunna hitta den där potatisskalaren. Linda in känsliga föremål med lakan, handdukar och kläder. Sådär, nu kommer det att gå snabbare att hitta och packa upp!

29 Jan 2021

En Guide till att flytta!

Här finner du tips på vad du skall tänka på i samband med en flytt. Särskilt användbart kan vara checklistan där du kan bocka av punkt för punkt vad som är gjort och inte gjort.